Rak tembok

  • Multi functional metal wall shelf

    Rak tembok logam multi fungsional

    Detail Produk:

    Bahan: Baja berkualitas tinggi.

    Rampung: Werna ditutupi bubuk tahan lama ing warna ireng, abang, putih, jambon, biru lsp.

    Ukuran: 25.5 x 11.5 x 6cm utawa disesuaikan.
    Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak. 12 pcs / karton. Nampa paket kothak hadiah sing disesuaikan.

    Desain rak modern, modern, pawon ide sing apik, ruang tamu, panggunaan toilet.

    Hardware sing dipasang bakal dilebokake.

    Desain khusus, paket bakal ditampa.

  • Metal wall shelf for picture frame

    Rak tembok logam kanggo bingkai gambar

    Detail Produk:

    Bahan: Baja berkualitas tinggi.

    Rampung: Werna ditutupi bubuk tahan lama warna ireng, putih, jambon, biru lsp.

    Ukuran: 46 x 6,5 x 5cm
    Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak. 12 pcs / karton. Nampa paket kothak hadiah sing disesuaikan.

    Desain rak modern lan modern kanggo pawon lan jedhing.

    Sambutan desain khusus

  • Decorative HOUSE wall shelf

    Rak tembok RUMAH hiasan

    Detail Produk:

    Bahan: tabung baja berkualitas tinggi.

    Rampung: Satin, ireng, putih lsp.

    Ukuran: 30 x 30 x 10cm
    Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak. 12 pcs / karton. Nampa paket kothak hadiah sing disesuaikan.

    Desain rak modern lan modern kanggo pawon lan jedhing.

    Sambutan desain khusus

  • Floating metal bookshelf

    Rak buku logam ngambang

    Bubuk tahan lama ditutup kanthi warna ireng, abang, putih, jambon, biru lsp.