Rak tembok logam kanggo bingkai gambar

Katrangan singkat:

Detail Produk:

Bahan: Baja berkualitas tinggi.

Rampung: Werna ditutupi bubuk tahan lama warna ireng, putih, jambon, biru lsp.

Ukuran: 46 x 6,5 x 5cm
Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak. 12 pcs / karton. Nampa paket kothak hadiah sing disesuaikan.

Desain rak modern lan modern kanggo pawon lan jedhing.

Sambutan desain khusus


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:
Bahan: Baja berkualitas tinggi.
Rampung: Werna ditutupi bubuk tahan lama warna ireng, putih, jambon, biru lsp.
Ukuran: 46 x 6,5 x 5cm
Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak. 12 pcs / karton. Nampa paket kothak hadiah sing disesuaikan.
Desain rak modern lan modern kanggo pawon lan jedhing.
Sambutan desain khusus











  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita