Sing duwe lilin

  • Decorative CAT Metal Candle holder

    Sing duwe Lilin Metal CAT Dekorasi

    Detail Produk:

    Bahan: Kekandelan baja berkualitas tinggi ing 1.0mm.

    Rampung: matte ireng awet

    Ukuran: 17 x 10 x 16cm.
    Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak. 10 pcs / karton.

    Desain seni Metal sing sampurna kanggo lilin utawa minangka dekorasi omah.

    Ukuran / desain khusus bisa ditampa.

  • Decorative Camel Metal Candle holder

    Sing duwe Lilin Logam Unta Dekorasi

    Detail Produk:

    Bahan: Kekandelan baja berkualitas tinggi ing 1.0mm.

    Rampung: matte ireng awet

    Ukuran: 50 x 12 x 17cm.
    Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak.5 pcs / karton.

    Desain seni Metal sing sampurna kanggo lilin utawa minangka dekorasi omah.

    Ukuran / desain khusus bisa ditampa.

  • Decorative Swan Metal Candle holder

    Sing duwe Lilin Logam Swan Dekorasi

    Detail Produk:

    Bahan: Kekandelan baja berkualitas tinggi ing 1.0mm.

    Rampung: matte ireng awet

    Ukuran: 17 x 10 x 16cm.
    Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak. 10 pcs / karton.

    Desain seni Metal sing sampurna kanggo lilin utawa minangka dekorasi omah.

    Ukuran / desain khusus bisa ditampa.

     

  • Decorative Wolf Metal Candle holder

    Sing duwe Lilin Logam Serigala Dekorasi

    Detail Produk:

    Bahan: Kekandelan baja berkualitas tinggi ing 1.0mm.

    Rampung: matte ireng awet

    Ukuran: 17 x 10 x 16cm.
    Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak.0 pcs / karton.

    Desain seni Metal sing sampurna kanggo lilin utawa minangka dekorasi omah.

    Ukuran / desain khusus bisa ditampa.

  • Decorative Safari  Metal Candle holder

    Sing duwe Lilin Logam Safari Dekorasi

    Bahan: Kekandelan baja berkualitas tinggi ing 1.0mm. Rampung: matte ireng awet Ukuran: 50 x 21 x 12cm. Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak.5 pcs / karton. Desain seni Metal sing sampurna kanggo lilin utawa minangka dekorasi omah. Ukuran / desain khusus bisa ditampa.
  • Decorative Elephant Metal Candle holder

    Sing duwe Lilin Logam Gajah Dekorasi

    Detail Produk:

    Bahan: Kekandelan baja berkualitas tinggi ing 1.0mm.

    Rampung: matte ireng awet

    Ukuran: 50 x 21 x 12cm.
    Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak.5 pcs / karton.

    Desain seni Metal sing sampurna kanggo lilin utawa minangka dekorasi omah.

    Ukuran / desain khusus bisa ditampa.

     

  • Decorative Giraffe Metal Candle holder

    Sing duwe Lilin Logam Jerapah Dekorasi

    Detail Produk:

    Bahan: Kekandelan baja berkualitas tinggi ing 1.0mm.

    Rampung: matte ireng awet

    Ukurane: 30 x 30 x 12cm.
    Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak.5 pcs / karton.

    Desain seni Metal sing sampurna kanggo lilin utawa minangka dekorasi omah.

    Ukuran / desain khusus bisa ditampa.

  • Decorative DEER Metal Candle holder

    Sing duwe Lilin Logam DEER Dekorasi

    Kekandelan baja berkualitas tinggi ing 1.0mm.