Babagan Kita

Dongguan Shengrui Metal Crafts Co., Ltd.

Sapa Shengrui?

Dongguan Shengrui Metal Crafts Co., Ltd. Minangka produsen profesional lan eksportir sing duwe spesialisasi ing desain lan produksi kerajinan logam. Kita wis ngrancang lan produksi gantungan medali olahraga, pancing dekoratif logam, rak, pemintal angin, seni tembok logam, bookmark logam dekoratif, wadhah lilin, rak anggur, wadhah perhiasan logam lan akeh produk logam khusus liyane kanggo luwih saka 14 taun.

Babagan Shengrui

Layanan

Kita duwe tim desain lan sales dhewe. Kita bisa menehi ide desain sing apik banget lan tanggapan positif babagan masalah pra-penjualan lan sawise adol. f sampeyan kasengsem ing produk apa wae utawa pengin ngrembug babagan produk sing disesuaikan, aja bebas hubungi kami. Kita ngarep-arep bisa nggawe hubungan bisnis sing sukses karo kanca ing saindenging jagad.

Kualitas

Kabeh produk tundhuk karo standar kualitas internasional. Fasilitas sing dilengkapi kanthi apik, karyawan sing wis trampil lan kontrol kualitas sing apik ing kabeh tahap produksi bisa nggawe kepuasan pelanggan kanthi total.

Profesi

Profesi kita yaiku potongan laser, sing bisa nyuda wektu pangolahan, biaya, lan ningkatake kualitas saben produk. Kita nampa pesanan MOQ RENDAH tanpa nggawe mould. Kita duwe 12+ taun pengalaman ngrancang tim sing nggawe kita duwe kabisan njupuk proyek khusus miturut ide, gambar utawa conto pelanggan, lsp. Uga nyedhiyakake layanan ODM.

Tonggak sejarah

Ing taun 2006, Dongguan Shengrui Metal Crafts Co., Ltd. didegaké.

Ing taun 2007, Kita nggawe tim sales.

Ing taun 2010, Kita entuk Sertifikasi ISO9001.

Ing 2012, Kita tuku 3 mesin pemotong laser 3000w anyar lan didegake departemen desain.

Ing 2014, kita tuku mesin tikungan, mesin las, peralatan polishing sing bisa ngontrol biaya lan kualitas kanthi luwih apik.

Ing 2016, kita nandur modal $ 200000.00 kanggo lini produksi lapisan sing nggawe kita ngontrol kabeh proses produksi, nggawe biaya luwih larang lan kontrol kompetitif lan kontrol kualitas dadi saya ketat.

Ing 2017, Kita wis wiwit nggarap perusahaan gedhe kayata Disney. Iki nggawe kita luwih yakin ing bidang iki.

Penghormatan Perusahaan

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap