Peralatan rumah tangga logam

  • Kitchen roll paper holder

    Sing duwe kertas gulung pawon

    Detail Produk:

    Bahan: Baja berkualitas tinggi.

    Rampung: Bubuk tahan lama ditutupi putih, ireng, biru, jambon lsp.

    Ukuran: 35 x 16 cm utawa khusus.
    Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak.8 pcs / karton.

    Desain modern sing sederhana kanggo nggunakake kertas gulung ing pawon. Kanthi elemen dekorasi sing kuwat.

    Desain, paket, warna sing disesuaikan bakal ditampa.

  • Toilet roll paper holder

    Sing duwe kertas gulung toilet

    Detail Produk:

    Bahan: Baja berkualitas tinggi.

    Rampung: Bubuk tahan lama ditutupi putih, ireng, biru, jambon lsp.

    Ukuran: 14 x 12 x 28cm utawa khusus.
    Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak.8 pcs / karton.

    Desain modern sing sederhana, terus gulung kertas jamban, papan kanggo nyekel ponsel, majalah, koran lsp.

    Desain, paket, warna sing disesuaikan bakal ditampa.

  • Flower of life Napkin holder

    Kembang nyawa Sing duwe serbet

    Detail Produk:

    Bahan: Baja berkualitas tinggi.

    Rampung: matte ireng awet

    Ukuran: 14,5 x 4,5 x 9cm
    Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak. 60 pcs / karton. Nampa paket kothak hadiah sing disesuaikan.

    Desain sederhana nganggo garis sing resik. Sempurna kanggo nyimpen jaringan lan serbet. Ngirit ruangan lan dekorasi

    Trep kanggo digunakake. Bisa diselehake ing meja pesta, meja makan, meja pawon, utawa meja kopi lsp.

  • Product Detail: Material:High quality steel thickness in 1.0mm. Finish:Durable matte black. Size:17 x 10 x 16cm. Package:1pc/plastic bag/box.10pcs/carton. Perfect Metal art design for hold candles ...

    Detail Produk: Bahan: Kekandelan baja berkualitas tinggi ing 1.0mm. Rampung: matte ireng awet Ukuran: 17 x 10 x 16cm. Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak. 10 pcs / karton. Desain seni Metal sing sampurna kanggo lilin utawa minangka dekorasi omah. Ukuran / desain khusus bisa ditampa.

    Detail Produk:

    Bahan: Baja tahan karat

    Rampung: Satin.

    Ukuran: 12,1 x 3,2 x 8,5cm
    Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak. 60 pcs / karton. Nampa paket kothak hadiah sing disesuaikan.

    Desain sederhana kanthi garis sing resik. Proses polesan mirror, gloss apik lan gampang diresiki

    Cocog kanggo nyimpen jaringan lan serbet. Ngirit ruangan lan dekorasi

    Trep kanggo digunakake. Bisa diselehake ing meja pesta, meja makan, meja pawon, utawa meja kopi lsp.

  • Decorative CAT Metal Candle holder

    Sing duwe Lilin Metal CAT Dekorasi

    Detail Produk:

    Bahan: Kekandelan baja berkualitas tinggi ing 1.0mm.

    Rampung: matte ireng awet

    Ukuran: 17 x 10 x 16cm.
    Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak. 10 pcs / karton.

    Desain seni Metal sing sampurna kanggo lilin utawa minangka dekorasi omah.

    Ukuran / desain khusus bisa ditampa.

  • Decorative Camel Metal Candle holder

    Sing duwe Lilin Logam Unta Dekorasi

    Detail Produk:

    Bahan: Kekandelan baja berkualitas tinggi ing 1.0mm.

    Rampung: matte ireng awet

    Ukuran: 50 x 12 x 17cm.
    Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak.5 pcs / karton.

    Desain seni Metal sing sampurna kanggo lilin utawa minangka dekorasi omah.

    Ukuran / desain khusus bisa ditampa.

  • Decorative Swan Metal Candle holder

    Sing duwe Lilin Logam Swan Dekorasi

    Detail Produk:

    Bahan: Kekandelan baja berkualitas tinggi ing 1.0mm.

    Rampung: matte ireng awet

    Ukuran: 17 x 10 x 16cm.
    Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak. 10 pcs / karton.

    Desain seni Metal sing sampurna kanggo lilin utawa minangka dekorasi omah.

    Ukuran / desain khusus bisa ditampa.

     

  • Decorative Wolf Metal Candle holder

    Sing duwe Lilin Logam Serigala Dekorasi

    Detail Produk:

    Bahan: Kekandelan baja berkualitas tinggi ing 1.0mm.

    Rampung: matte ireng awet

    Ukuran: 17 x 10 x 16cm.
    Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak.0 pcs / karton.

    Desain seni Metal sing sampurna kanggo lilin utawa minangka dekorasi omah.

    Ukuran / desain khusus bisa ditampa.

  • Decorative Safari  Metal Candle holder

    Sing duwe Lilin Logam Safari Dekorasi

    Bahan: Kekandelan baja berkualitas tinggi ing 1.0mm. Rampung: matte ireng awet Ukuran: 50 x 21 x 12cm. Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak.5 pcs / karton. Desain seni Metal sing sampurna kanggo lilin utawa minangka dekorasi omah. Ukuran / desain khusus bisa ditampa.
  • Decorative Elephant Metal Candle holder

    Sing duwe Lilin Logam Gajah Dekorasi

    Detail Produk:

    Bahan: Kekandelan baja berkualitas tinggi ing 1.0mm.

    Rampung: matte ireng awet

    Ukuran: 50 x 21 x 12cm.
    Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak.5 pcs / karton.

    Desain seni Metal sing sampurna kanggo lilin utawa minangka dekorasi omah.

    Ukuran / desain khusus bisa ditampa.

     

  • Decorative Giraffe Metal Candle holder

    Sing duwe Lilin Logam Jerapah Dekorasi

    Detail Produk:

    Bahan: Kekandelan baja berkualitas tinggi ing 1.0mm.

    Rampung: matte ireng awet

    Ukurane: 30 x 30 x 12cm.
    Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak.5 pcs / karton.

    Desain seni Metal sing sampurna kanggo lilin utawa minangka dekorasi omah.

    Ukuran / desain khusus bisa ditampa.

  • Creative Geometric Wine rack Metal Wine holder.

    Geometris Kreatif Anggur wadhah Anggur Logam.

    Kawat baja berkualitas tinggi, Emas. ireng.keputihan lsp.