Pancing dekorasi tembok

  • Wall mounted metal key hook

    Kait kunci logam sing dipasang ing tembok

    Detail Produk:

    • Desain: Desain asli "HOME SWEET HOME" desain kait tembok. Gaya, elegan.
    • Kualitas: Digawe saka bahan baja tugas abot. Kuat banget, kuat, kanthi rincian sing sampurna. 100% inspeksi kualitas sadurunge dikirim.
    • Ukuran sing kasedhiya: 11.8 "L, utawa khusus.
    • Rampung: Bubuk tahan lama ditutupi warna ireng lan putih.
    • Digunakake kanthi wiyar: Kancing, jaket, tas, lsp. Iku ora mung desain kait, uga dekorasi tembok.

    OEM & ODM: Kita nggawe kabeh produk logam sing disesuaikan, uga tim desain profesional bisa nggawe desain miturut ide pelanggan.

  • Kids wall hook

    Kait tembok bocah

    Pancing tembok kewan sing canggih lan nyenengake

  • LONDON modern wall mounted coat rack
  • PARIS modern wall mounted coat rack

    Rak modern dipasang tembok modern PARIS

    Detail Produk:

    • Desain: Desain kait dinding asli. Elegan, elegan.
    • Kualitas: Digawe saka bahan baja tugas abot. Kuat banget, kuat, kanthi rincian sing sampurna. 100% inspeksi kualitas sadurunge dikirim.
    • Ukuran sing kasedhiya: 16 "L, 18" L.24 "L utawa khusus.
    • Rampung: Bubuk tahan lama ditutupi warna ireng lan putih.
    • Digunakake kanthi wiyar: Kancing, jaket, tas, lsp. Iku ora mung desain kait, uga dekorasi tembok.

    OEM & ODM: Kita nggawe kabeh produk logam sing disesuaikan, uga tim desain profesional bisa nggawe desain miturut ide pelanggan.


  • Decorative metal coat rack

    Rak mantel logam hiasan

    Detail Produk:

    • Desain: Desain asli "HOME SWEET HOME" desain kait tembok. Gaya, elegan.
    • Kualitas: Digawe saka bahan baja tugas abot. Kuat banget, kuat, kanthi rincian sing sampurna. 100% inspeksi kualitas sadurunge dikirim.
    • Ukuran sing kasedhiya: 16 "L, 18" L, 20 "utawa disesuaikan.
    • Rampung: Bubuk tahan lama ditutupi warna ireng lan putih.
    • Digunakake kanthi wiyar: Nganggo jas, tas, lsp. Ora mung desain kait, uga dekorasi tembok.

    OEM & ODM: Kita nggawe kabeh produk logam sing disesuaikan, uga tim desain profesional bisa nggawe desain miturut ide pelanggan.

  • Decorative wall hook for keys

    Pancing tembok hiasan kanggo tombol

    Desain asli "HOME SWEET HOME" desain kait tembok. Gaya lan elegan. Pilihan omah sing manis.