Jam tembok logam

  • Islamic metal wall clock

    Jam tembok logam Islam

    Detail Produk:

    Desain:Desain dekorasi tembok Islam / Ayatul Kursi / muslim sing hebat.

     

    Ukuran: 49cm, x 49cm.60 x 60cm.

     

    Bahan: Baja ngukur abot / baja tahan karat.

    Werna: Ireng, Emas, perak Satin.

    Produk iki digawe kanthi nglereni laser sing tepat kanthi detail sing apik. Kita 100% mriksa produk kanggo mesthekake kualitas apik.

    Paket: 1 pc / kothak coklat. 6 pcs / karton.

    Gampang dipasang. Mung butuh siji sekrup kanggo digantung. Kualitas tinggi.

  • Islamic metal wall clock

    Jam tembok logam Islam

    Detail Produk:

    Desain:Desain dekorasi tembok Islam / Ayatul Kursi / muslim sing hebat.

     

    Ukuran: 49cm, x 49cm.60 x 60cm.

     

    Bahan: Baja ngukur abot / baja tahan karat.

    Werna: Ireng, Emas, perak Satin.

    Produk iki digawe kanthi nglereni laser sing tepat kanthi detail sing apik. Kita 100% mriksa produk kanggo mesthekake kualitas apik.

    Paket: 1 pc / kothak coklat. 6 pcs / karton.

    Gampang dipasang. Mung butuh siji sekrup kanggo digantung. Kualitas tinggi.

  • Islamic metal wall clock

    Jam tembok logam Islam

    Detail Produk:

    Desain:Desain dekorasi tembok Islam / Ayatul Kursi / muslim sing hebat.

     

    Ukuran: 49cm, x 49cm.60 x 60cm.

     

    Bahan: Baja ngukur abot / baja tahan karat.

    Werna: Ireng, Emas, perak Satin.

    Produk iki digawe kanthi nglereni laser sing tepat kanthi detail sing apik. Kita 100% mriksa produk kanggo mesthekake kualitas apik.

    Paket: 1 pc / kothak coklat. 6 pcs / karton.

    Gampang dipasang. Mung butuh siji sekrup kanggo digantung. Kualitas tinggi.

  • Islamic metal wall clock

    Jam tembok logam Islam

    Detail Produk:

    Desain:Desain dekorasi tembok Islam / Ayatul Kursi / muslim sing hebat

    Ukuran: 49cm, x 49cm.60 x 60cm.

    Bahan: Baja ngukur abot / baja tahan karat.

    Werna: Ireng, Emas, perak Satin.

    Produk iki digawe kanthi nglereni laser sing tepat kanthi detail sing apik. Kita 100% mriksa produk kanggo mesthekake kualitas apik.

    Paket: 1 pc / kothak coklat. 6 pcs / karton.

    Gampang dipasang. Mung butuh siji sekrup kanggo digantung. Kualitas tinggi.

  • Islamic metal wall clock

    Jam tembok logam Islam

    Desain dekorasi tembok Islam / Ayatul Kursi / muslim sing hebat.