Sing duwe tali pet

  • High quality metal key Rack & Dog Leash Hanger 

    Rack kunci logam & Gantung Leash Dog berkualitas tinggi 

    Detail Produk:

    • Narik kawat dekorasi tembok kanggo ruangan apa wae.
    • Kualitas: Digawe saka bahan baja tugas abot. Kuat banget, kuat, kanthi rincian sing sampurna. 100% inspeksi kualitas sadurunge dikirim.
    • Ukuran sing kasedhiya: 6 "l, 9" L.12 "L.
    • Rampung: Bubuk tahan lama ditutupi warna ireng lan putih.
    • Digunakake kanthi wiyar: Terus nganggo tali anjing, kunci, tas lan liya-liyane. Ora mung desain kait, uga dekorasi tembok.

    OEM & ODM: Kita nggawe kabeh produk logam sing disesuaikan, uga tim desain profesional bisa nggawe desain miturut ide pelanggan.

  • Metal key Rack & Dog Leash Hanger 

    Rak kunci Logam & Gantungan Anjing Leash 

    Detail Produk:

    • Narik kawat dekorasi tembok kanggo ruangan apa wae.
    • Kualitas: Digawe saka bahan baja tugas abot. Kuat banget, kuat, kanthi rincian sing sampurna. 100% inspeksi kualitas sadurunge dikirim.
    • Ukuran sing kasedhiya: 6 "l, 9" L.12 "L.
    • Rampung: Bubuk tahan lama ditutupi warna ireng lan putih.
    • Digunakake kanthi wiyar: Terus nganggo tali anjing, kunci, tas lan liya-liyane. Ora mung desain kait, uga dekorasi tembok.

    OEM & ODM: Kita nggawe kabeh produk logam sing disesuaikan, uga tim desain profesional bisa nggawe desain miturut ide pelanggan.

  • Metal key Rack & Dog Leash Hanger 

    Rak kunci Logam & Gantungan Anjing Leash 

    Narik kawat dekorasi tembok kanggo ruangan apa wae. Paku Rak & Wall Art, nampilake Labrador. Nggawe tambahan sing apik kanggo omah utawa kebon, utawa hadiah sing apik.