Rak tembok logam multi fungsional

Katrangan singkat:

Detail Produk:

Bahan: Baja berkualitas tinggi.

Rampung: Werna ditutupi bubuk tahan lama ing warna ireng, abang, putih, jambon, biru lsp.

Ukuran: 25.5 x 11.5 x 6cm utawa disesuaikan.
Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak. 12 pcs / karton. Nampa paket kothak hadiah sing disesuaikan.

Desain rak modern, modern, pawon ide sing apik, ruang tamu, panggunaan toilet.

Hardware sing dipasang bakal dilebokake.

Desain khusus, paket bakal ditampa.


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:
Bahan: Baja berkualitas tinggi.
Rampung: Werna ditutupi bubuk tahan lama ing warna ireng, abang, putih, jambon, biru lsp.
Ukuran: 25.5 x 11.5 x 6cm utawa disesuaikan.
Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak. 12 pcs / karton. Nampa paket kothak hadiah sing disesuaikan.
Desain rak modern, modern, pawon ide sing apik, ruang tamu, panggunaan toilet.
Hardware sing dipasang bakal dilebokake.
Desain khusus, paket bakal ditampa.







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita