Rak sepeda minimalis putih logam minimalis

Katrangan singkat:

Pasang tembok gaya kanggo sepeda dalan utawa sepeda fixie. Nangani gampang lan soyo tambah tembok kalebu tembok mbenakake. Desain minimalis.

Paket lan kabeh aksesoris sing dibutuhake gratis. Bakal teka kanthi krasa alus kanggo nglindhungi sepeda.

 


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Order: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Bahan: Logam, Bambu / Pinus
  • Werna bingkai logam: Putih / Ireng
  • Ukuran: 30x24x10cm
  • Logo: Logo khusus
  • Packing: Pengepakan kothak coklat
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan

    Pasang tembok gaya kanggo sepeda dalan utawa sepeda fixie. Nangani gampang lan soyo tambah tembok kalebu tembok mbenakake. Desain minimalis.

    REFINED GABUNG

    Kanthi S-RACK sampeyan nggawa sepedha kanthi apik lan murah ing papat tembok sampeyan. Kasedhiya warna ireng utawa putih. Rak terpadu menehi papan panyimpenan tambahan kanggo aksesoris sampeyan. Akeh variasi tembok sepedaan sing cocog karo ruang tamu lan sepeda kanthi optimal.

    UNGGU & SUSPENDED

    Pemasangan tembok cepet lan gampang, wadhah bisa diaco mung ing sawetara langkah sederhana. Supaya ora ngrusak cat sepeda, bingkai dipasang ing krasa alus.

    THE D-STRAP (ora klebu)

    Kanggo nyegah rodha ngarep ora muter ing sisih lan ninggalake garis ireng ing tembok, sampeyan kanthi langsung bisa milih tali Velcro.

    微信截图_202104091533031.121.21.5 1.8 1.7 1.6

    Babagan kita

    Profesi kita yaiku LASER CUTTING. Kita nggawe produk logam apa wae. SHENGRUI nyedhiyakake produk standar dhuwur lan layanan purna jual sing efisien. Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk, hubungi kami. Kita bakal menehi solusi kanthi cepet.

     




  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita