Babagan Kita

ShockS nyebar TM sing dimiliki

Dongguan Shengrui Metal Crafts Co., Ltd. minangka produsen profesional lan eksportir sing duwe spesialisasi ing desain lan produksi kerajinan logam. Kita ngasilake gantungan medali, pancing logam, pemintal angin, bookmark logam dekoratif, wadhah perhiasan logam lan uga kerajinan logam sing disesuaikan. Dumunung ing Kutha Dongguan kanthi akses transportasi sing trep banget. Kabeh produk tundhuk karo standar kualitas internasional. Fasilitas sing dilengkapi kanthi apik, karyawan sing wis trampil lan kontrol kualitas sing apik ing kabeh tahap produksi bisa nggawe kepuasan pelanggan kanthi total. Minangka asil produk berkualitas tinggi lan layanan pelanggan sing luar biasa, kita wis nggarap para pelanggan saka luwih saka 50 negara.

Produk

Napa PILIH KAMI

Pengalaman pabrik Charger 1、8 taun
2 、 Luwih saka 100 Karyawan
3, Pangiriman Cepet lan Aman
4, Tim Layanan sing Pengalaman
5、24 Jam Layanan Pelanggan On Line
6 Channel Saluran Distribusi ing Luwih Saka 40 Negara
7, Produk lengkap kanggo pilihan
8 Price Rega Copetitive, Desain Mode, Perormansi Paling Apik, Kualitas Berkualitas Tinggi

Produk Paling Anyar