Rak jedhing

  • Stylish metal bathroom shelf

    Rak kamar mandi logam gaya

    Detail Produk:

    Bahan: stainless steel kualitas tinggi, Awet. Bukti banyu, Bebas Berkarat.

    Rampung: Satin, ireng, putih lsp.

    Ukuran: 60 x 10 x 8cm utawa khusus.
    Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak. 12 pcs / karton. Nampa paket kothak hadiah sing disesuaikan.

    Desain rak modern lan modern kanggo pawon lan jedhing.

    Sambutan desain khusus

  • Metal bathroom shelf

    Rak jedhing logam

    Rak ngambang iki digawe saka waja tahan karat sing berkualitas tinggi. desain struktur logam nganggo penjaga protèktif lan rak andhuk (pasang ing ngisor rak sing ngambang), awet, saben rak bisa nganggo 20Ib. tahan lama. Bukti banyu, gratis Rusty.