Tampilan medali

  • Tugas abot: rak langit-langit SUP lan papan selancar kita dirancang nggunakake kabeh baja kanggo tahan bobot paddleboard lan papan dawa nggawe rak panyimpenan dayung sing luwih Kuat lan awet. Rak dhuwuré 18 inci lan saben tangan kanggo nyangga papané ambané 25 inci. Saben sisih rak bisa nganti 75 pon.

     

    Luwes Rak kasebut bisa disetel munggah lan mudhun saka 10 inci nganti 18 inci.

    Perlindhungan sakabèhé: Saben lengen kalebu rak papan SUP sing dilengkapi bantalan ekstra nglukis kanggo nglindhungi lan nyegah gawe piala ing papan sampeyan ora kaya rak papan dayung. Bahan baja kita uga tahan lama lan tahan karat kanggo tahan lingkungan banyu uyah.

     

    Cocog kanggo macem-macem jinis papan: beda karo rak SUP kanggo panyimpenan tembok, wadhah papan dayung iki bisa nganti 25'' papan amba lan bisa ngemot papan selancar, papan paddle, papan reklame, ski, lan sawetara Kayak. Persiyapan cepet lan gampang: akeh garage board paddle sing disimpen angel dipasang. Papan paddle dipasang kanthi gampang disiyapake! Gandheng baja kanthi piranti keras sing disedhiyakake bisa dipasang ing plafon lan tangan empuk rak dipasang ing bolongan kanggo persiyapan sing aman lan gampang.

     

     

    OEM & ODM: Kita nggawe kabeh produk logam sing disesuaikan, uga tim desain profesional bisa nggawe desain miturut ide pelanggan.

  • Motivational metal display hanger

    Gantungan tampilan logam motivasi

    Detail Produk:

    • Desain: Desain gantungan medali asli.
    • Kualitas: Digawe saka bahan baja tugas abot. Kuat banget, kuat, kanthi rincian sing sampurna. 100% inspeksi kualitas sadurunge dikirim.
    • Ukuran: 12 "L, 14" L, 16 "L, 18" L lsp.
    • Rampung: Wêdakakêna tahan lama ditutupi desain ireng, Tangan nganggo warna perak kanggo desain stainless steel.
    • Bahan baja tebal, ora bakal gampang ditekuk. Bebas tahan karat. Tahan lama.
    • Kita wis ngrancang lan produksi gantungan tampilan medali luwih saka 10 taun. Liwat 200+ desain luwih saka 30 medali olahraga beda.

    OEM & ODM: Kita nggawe kabeh produk logam sing disesuaikan, uga tim desain profesional bisa nggawe desain miturut ide pelanggan.

  • Sport medal hanger for Running and  Marathon medals

    Gantungan medali olahraga kanggo medali Running lan Marathon

    细节

    Detail Produk:

    • Desain: Desain gantungan medali asli.
    • Kualitas: Digawe saka bahan baja tugas abot. Kuat banget, kuat, kanthi rincian sing sampurna. 100% inspeksi kualitas sadurunge dikirim.
    • Ukuran: 12 "L, 14" L, 16 "L, 18" L lsp.
    • Rampung: Wêdakakêna tahan lama ditutupi desain ireng, Tangan nganggo warna perak kanggo desain stainless steel.
    • Bahan baja tebal, ora bakal gampang ditekuk. Bebas tahan karat. Tahan lama.
    • Kita wis ngrancang lan produksi gantungan tampilan medali luwih saka 10 taun. Liwat 200+ desain luwih saka 30 medali olahraga beda.

    OEM & ODM: Kita nggawe kabeh produk logam sing disesuaikan, uga tim desain profesional bisa nggawe desain miturut ide pelanggan.

  • Swimming medal hanger

    Gantung medali renang

    Detail Produk:

    • Desain: Desain gantungan medali asli.
    • Kualitas: Digawe saka bahan baja tugas abot. Kuat banget, kuat, kanthi rincian sing sampurna. 100% inspeksi kualitas sadurunge dikirim.
    • Ukuran: 12 "L, 14" L, 16 "L, 18" L lsp.
    • Rampung: Wêdakakêna tahan lama ditutupi desain ireng, Tangan nganggo warna perak kanggo desain stainless steel.
    • Bahan baja tebal, ora bakal gampang ditekuk. Bebas tahan karat. Tahan lama.
    • Kita wis ngrancang lan produksi gantungan tampilan medali luwih saka 10 taun. Liwat 200+ desain luwih saka 30 medali olahraga beda.

    OEM & ODM: Kita nggawe kabeh produk logam sing disesuaikan, uga tim desain profesional bisa nggawe desain miturut ide pelanggan.

  • Sport medal hanger for various sports medals

    Gantungan medali olahraga kanggo macem-macem medali olahraga

    Detail Produk:

    • Desain: Desain gantungan medali asli.
    • Kualitas: Digawe saka bahan baja tugas abot. Kuat banget, kuat, kanthi rincian sing sampurna. 100% inspeksi kualitas sadurunge dikirim.
    • Ukuran: 12 "L, 14" L, 16 "L, 18" L lsp.
    • Rampung: Wêdakakêna tahan lama ditutupi desain ireng, Tangan nganggo warna perak kanggo desain stainless steel.
    • Bahan baja tebal, ora bakal gampang ditekuk. Bebas tahan karat. Tahan lama.
    • Kita wis ngrancang lan produksi gantungan tampilan medali luwih saka 10 taun. Liwat 200+ desain luwih saka 30 medali olahraga beda.

    OEM & ODM: Kita nggawe kabeh produk logam sing disesuaikan, uga tim desain profesional bisa nggawe desain miturut ide pelanggan.

  • Metal trophy shelf with medal hanger

    Rak tropi logam kanthi gantungan medali

    Detail Produk:

    • Desain: Desain rak logam asli, sederhana nanging elegan.
    • Kualitas: Digawe saka bahan baja tugas abot. Kuat banget, kuat, kanthi rincian sing sampurna. 100% inspeksi kualitas sadurunge dikirim.
    • Ukuran sing kasedhiya: 40cm L, kanthi rong klip magnetik kanggo nyekel bib balap utawa foto.
    • Rampung: Bubuk awet ditutupi ireng.
    • Digunakake kanthi wiyar: Trofi tampilan, dekorasi cilik, medali gantung, nyekel bib balap utawa foto.

    OEM & ODM: Kita nggawe kabeh produk logam sing disesuaikan, uga tim desain profesional bisa nggawe desain miturut ide pelanggan.

  • Metal wall shelf for displaying Trophy and medals.
  • Wood trophy shelf with medal hook

    Rak trofi kayu kanthi pancing medali

    Detail Produk:

    • Desain: Desain rak kayu multi-fungsi, apik kanggo piala tampilan lan medali.
    • Kualitas: Digawe saka kayu pinus padhet, kanthi cat tangan.
    • Ukuran: 17 "L. kanthi 25 kait baja kanggo nyekel medali utawa tas, kunci lsp.
    • Paket: 1 pc / kothak. 12 pcs / karton. Nampa paket kothak hadiah sing disesuaikan.
  • RUNNER medal hanger

    Gantungan medali RUNNER

    Desain gantungan medali RUNNER sing sederhana lan elegan.