Rak kunci Logam & Gantungan Anjing Leash 

Katrangan singkat:

Detail Produk:

  • Narik kawat dekorasi tembok kanggo ruangan apa wae.
  • Kualitas: Digawe saka bahan baja tugas abot. Kuat banget, kuat, kanthi rincian sing sampurna. 100% inspeksi kualitas sadurunge dikirim.
  • Ukuran sing kasedhiya: 6 "l, 9" L.12 "L.
  • Rampung: Bubuk tahan lama ditutupi warna ireng lan putih.
  • Digunakake kanthi wiyar: Terus nganggo tali anjing, kunci, tas lan liya-liyane. Ora mung desain kait, uga dekorasi tembok.

OEM & ODM: Kita nggawe kabeh produk logam sing disesuaikan, uga tim desain profesional bisa nggawe desain miturut ide pelanggan.


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:
Attrak dekorasi tembok kanggo kamar.
 Kualitas: Digawe saka bahan baja tugas abot. Kuwat banget, kokoh, kanthi rincian sing sampurna. 100% inspeksi kualitas sadurunge dikirim.
 Ukuran kasedhiya: 6 "l, 9" L.12 "L.
Pungkasan: Wêdakakêna tahan lama ditutupi warna ireng lan putih.
 Digunakake kanthi wiyar: Terus nganggo tali anjing, kunci, tas lan liya-liyane. Ora mung desain kait, uga dekorasi tembok.

OEM & ODM: Kita nggawe kabeh produk logam sing disesuaikan, uga tim desain profesional bisa nggawe desain miturut ide pelanggan.









  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita