Rak tropi logam kanthi gantungan medali

Katrangan singkat:

Detail Produk:

  • Desain: Desain rak logam asli, sederhana nanging elegan.
  • Kualitas: Digawe saka bahan baja tugas abot. Kuat banget, kuat, kanthi rincian sing sampurna. 100% inspeksi kualitas sadurunge dikirim.
  • Ukuran sing kasedhiya: 40cm L, kanthi rong klip magnetik kanggo nyekel bib balap utawa foto.
  • Rampung: Bubuk awet ditutupi ireng.
  • Digunakake kanthi wiyar: Trofi tampilan, dekorasi cilik, medali gantung, nyekel bib balap utawa foto.

OEM & ODM: Kita nggawe kabeh produk logam sing disesuaikan, uga tim desain profesional bisa nggawe desain miturut ide pelanggan.


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:
Desain: Desain rak logam asli, sederhana nanging elegan.
 Kualitas: Digawe saka bahan baja tugas abot. Kuwat banget, kokoh, kanthi rincian sing sampurna. 100% inspeksi kualitas sadurunge dikirim.
 Ukuran kasedhiya: 40cm L, kanthi rong klip magnetik kanggo nyekel bib balap utawa foto.
Pungkasan: Bubuk tahan lama ditutupi ireng.
 Digunakake kanthi wiyar: Tropi tampilan, dekorasi cilik, medali gantung, nyekel bib balap utawa foto.
OEM & ODM: Kita nggawe kabeh produk logam sing disesuaikan, uga tim desain profesional bisa nggawe desain miturut ide pelanggan.










  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita