Kothak tanduran

  • Stylish Stainless steel Planter Box

    Kothak Tanduran baja tahan karat

    Detail Produk:

    Dekorasi kamar modern: kothak pot persegi panjang sing modis nampilake gaya dekorasi. Sederhana lan elegan. Desain minimalis iki nduweni lapisan bubuk matte ireng supaya gampang diresiki. Proses iki tahan kanggo goresan, puing-puing lan perubahan warna.

    l Desain: Kothak pot persegi panjang minimalis.

    Ukuran l kasedhiya: 16 "x 3.2" x 3.5 ".16" x 8 "x 3.5" .32 "x 3.25" x 3.5 ". Utawa disesuaikan.

    l Rampung: bubuk tahan lama ditutupi matte ireng.

    l Logo: Logo khusus kasedhiya.

    l Warna: Warna ireng utawa Khusus.

    l Kemasan: Kemasan aman, kemasan kothak coklat, kemasan kothak warna utawa kemasan Khusus.

    l Wektu conto: 5-7 dina. Kita bakal nerusake proses kasebut saka wektu ke wektu.

    l Wektu produksi: Biasane 15-20 dina. Wektu produksi bisa dirundingake.

    l Pengiriman: liwat udara, segara lan sepur.

    l FOB port: port Guangzhou / port Shenzhen.

    l Ketentuan pembayaran: TT / Paypal / Western Union utawa negosiasi istilah pembayaran.

    l Kualitas: digawe saka stainless steel tahan lama 304, pinggiran pot kembang sing dawa iki dilas kanggo memastikan pot kembang sing sempit ora bisa tahan banyu. Kanthi ketebalan 1,5mm, sampeyan bisa ngrasakake kualitas lan daya tahan pot kembang palung iki. Pemeriksaan kualitas 100% sadurunge dikirim kanggo mesthekake saben barang dikirim kanthi kondhisi.

    l Tuku: Cara sing apik kanggo nggawa ruangan ing njobo ruangan. Sampurna kanggo tuwuh sukulen, suket, lan tanduran cilik.

    l Gaya Industri Kontemporer: cocog karo dekorasi omah kanthi bentuk sederhana lan bahan stainless steel.

    l Apa sing istimewa: Klebu 4 bantalan karet profil rendah - Gampang dipasang, nyedhiyakake stabilitas sing luwih dhuwur, lan nglindhungi tanduran lan lumahing sing dipasang.

    l Ing sistem kebon omah: Tumbuh tanduran seger & sayuran ing saindhenging taun ing kebon ramuan njero ruangan; Tansah seger, mesthi lokal, mesthi musim.

    l OEM & ODM: Kita nggawe kabeh produk logam sing disesuaikan, uga tim desain profesional bisa nggawe desain miturut ide pelanggan.

  • Modern Rectangle Planter Box

    Kothak Tandur Rectangle Modern

    Detail Produk:

    Dekorasi kamar modern: kothak pot persegi panjang sing modis nampilake gaya dekorasi. Sederhana lan elegan. Desain minimalis iki nduweni lapisan bubuk matte ireng supaya gampang diresiki. Proses iki tahan kanggo goresan, puing-puing lan perubahan warna.

    l Desain: Kothak pot persegi panjang minimalis.

    Ukuran l kasedhiya: 16 "x 3.2" x 3.5 ".16" x 8 "x 3.5" .32 "x 3.25" x 3.5 ". Utawa disesuaikan.

    l Rampung: bubuk tahan lama ditutupi matte ireng.

    l Logo: Logo khusus kasedhiya.

    l Warna: Warna ireng utawa Khusus.

    l Kemasan: Kemasan aman, kemasan kothak coklat, kemasan kothak warna utawa kemasan Khusus.

    l Wektu conto: 5-7 dina.

    l Wektu produksi: Biasane 15-20 dina. Wektu produksi bisa dirundingake.

    l Pengiriman: liwat udara, segara lan sepur.

    l FOB port: port Guangzhou / port Shenzhen.

    l Ketentuan pembayaran: TT / Paypal / Western Union utawa negosiasi istilah pembayaran.

    l Kualitas: digawe saka stainless steel tahan lama 304, pinggiran pot kembang sing dawa iki dilas kanggo memastikan pot kembang sing sempit ora bisa tahan banyu. Kanthi ketebalan 1,5mm, sampeyan bisa ngrasakake kualitas lan daya tahan pot kembang palung iki. Pemeriksaan kualitas 100% sadurunge dikirim kanggo mesthekake saben barang dikirim kanthi kondhisi.

    l Digunakake kanthi wiyar: Kothak tanduran windowsill iki bisa digunakake kanthi macem-macem cara. Bisa dadi bahan utama ing meja ruang makan utawa ing rak buku sampeyan. Bisa ngemot macem-macem tanduran cilik kayata kaktus, succulents, kembang, lan akeh tanduran omah urip liyane. Produk kami ora mung ngemot tanduran njero ruangan, sampeyan bisa nggunakake lilin, dekorasi jedhing lan liya-liyane. Cocog kanggo keperluan desain interior.

    • OEM & ODM: Kita nggawe kabeh produk logam sing disesuaikan. Kita duwe tim desain profesional sing bisa nggawe desain miturut ide para pelanggan. Coba wenehake yen sampeyan duwe ide. Kita bakal nggawe pikiran sampeyan kayektenan.

    l Babagan kita: Profesi kita yaiku LASER CUTTING. Kita nggawe produk logam apa wae. SHENGRUI nyedhiyakake produk standar dhuwur lan layanan purna jual sing efisien. Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk, hubungi kami. Kita bakal menehi solusi kanthi cepet.

  • Contemporary design garden planter

    Tanduran kebon desain kontemporer

    Kothak tanduran sing sederhana nanging elegan nggawe dekoratif dhewe. Kalebu bolongan saluran - kalebu piring sing bisa dicopot kanthi lancar. Kalebu jaring bolongan got - lebokake nang kanggo nutupi bolongan pembuangan supaya lemah ora tiba metu saka bolongan pembuangan nalika ngidini saluran lan njaga ventilasi lemah kanggo ningkatake tuwuhing tanduran.

  • Stylish Stainless steel Planter Box

    Kothak Tanduran baja tahan karat

    Dekorasi kamar modern: kothak pot persegi panjang sing modis nampilake gaya dekorasi. Sederhana lan elegan. Desain minimalis iki nduweni lapisan bubuk matte ireng supaya gampang diresiki. Proses iki tahan kanggo goresan, puing-puing lan perubahan warna.

  • Modern Rectangle Planter Box

    Kothak Tandur Rectangle Modern

    Dekorasi kamar modern: kothak pot persegi panjang sing modis nampilake gaya dekorasi. Sederhana lan elegan. Desain minimalis iki nduweni lapisan bubuk matte ireng supaya gampang diresiki. Proses iki tahan kanggo goresan, puing-puing lan perubahan warna.