Hubungi Kita

Dongguan Shengrui Metal Crafts Co., Ltd.

Alamat

Blok C Zongxin Industrial Park Shijie Hengjiao

Shijie Dongguan 52301 China

Telpon

Adol: 86-139 0269 9943

Dhukungan: 86-769 86300789

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita