Gantung medali renang

Katrangan singkat:

Detail Produk:

  • Desain: Desain gantungan medali asli.
  • Kualitas: Digawe saka bahan baja tugas abot. Kuat banget, kuat, kanthi rincian sing sampurna. Inspeksi kualitas 100% sadurunge dikirim.
  • Ukuran: 12 "L, 14" L, 16 "L, 18" L lsp.
  • Rampung: Bubuk tahan lama ditutupi desain ireng, Tangan nganggo warna perak kanggo desain stainless steel.
  • Bahan baja tebal, ora bakal gampang ditekuk. Bebas tahan karat. Tahan lama.
  • Kita wis ngrancang lan produksi gantungan tampilan medali luwih saka 10 taun. Liwat 200+ desain luwih saka 30 medali olahraga beda.

OEM & ODM: Kita nggawe kabeh produk logam sing disesuaikan, uga tim desain profesional bisa nggawe desain miturut ide pelanggan.


Detail Produk

Tag Produk











  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita