gantungan tanduran

  • Metal Lantern holder plant bracket

    Krenjang tanduran wadhah Lantern Metal

    Detail Produk:

    • Desain braket logam sing apik kanggo lantern sing digantungtanduran, omah manuklime angin lsp.
    • Bahan: Digawe saka 100% logam besi berkualitas tinggi, kanthi permukaan tahan karat lan konstruksi padhet, gantungan tembok iki awet lan elegan. Cocog kanggo nggantung tanduran ing njero ruangan lan ruangan.
    • Dekorasi Rumah: Desain gantungan tanduran antik nambah sentuhan gaya deso ing dalan, teras, kebon, ruang tamu, ruang makan lan papan njobo ruangan liyane
    • Gampang Dipasang Pancing tanduran intpro mung nggunakake bor lan obeng, pasang menyang drywall utawa kancing tembok kanthi pengikat sing padha. Dheweke dipasang kanthi rapi ing sembarang jenis tembok, kayata drywall lan wall stud. Ditambahi
    • Sederhana lan SerbagunaGantungan berkualitas tinggi kanggo tanduran gantung yaiku kait sing apik kanggo jeruk angin, pot kembang, lampu senar, lentera, pakan manuk ornamen, tanduran pot utawa proyek DIY liyane, gantungan tanduran sing angel kanggo tanduran sing dipasang ing njero ruangan ruangan
    • 24 Jam Sawise Respon DijualIntpro bisa menehi pengalaman pelanggan paling apik lan layanan purna jual. Nyuwun yakin tenan kanggo tuku, layanan pelanggan bakal ngatasi masalah sampeyan sajrone 24 jam. Cukup tuku kanthi kapercayan!
    • Ukuran: 6 "L, 8" L.10 "L.12" L, 18 "L utawa khusus.
    • Rampung: Wêdakakêna ditutupi matte ireng awet.
    • Gampang dipasang: dilengkapi sekrup lan jangkar sing dipasang. Gantungan tandur cocog kanggo dipasang pager kayu, tiang geladak, utawa uga tembok njero ruangan. Tips mlengkung mbantu ngamanake obyek.
    • Digunakake kanthi wiyar: Cocog kanggo lampu surya sing digantung, wadhah wadhah mason, kranjang kembang samll, rantai udan, omah manuk, dekorasi liburan. Hias omah lan kebon sampeyan, Nambah sentuhan kaendahan vintaj!
    • Aksesoris sing apik kanggo ruang tamu, kamar mandi, kamar turu, dalan mlebu, teras, teras, kebon, pager dek kayu ing mburi omah ing ruangan njobo ruangan liyane.
    • OEM & ODM: Kita nggawe kabeh produk logam sing disesuaikan, uga tim desain profesional bisa nggawe desain miturut ide pelanggan.
  • Decorative metal plant,lantern,wind chime hanger.

    Tanduran logam hiasan, lentera, gantungan lime angin.

    Detail Produk:

    • Desain braket logam sing apik kanggo lantern sing digantungtanduran, omah manuklime angin lsp.
    • Bahan: Kurung logam Kupu-kupu sing digantung iki digawe saka baja berkualitas tinggi lan dilapisi bubuk ireng, anti karat lan umure dawa digunakake. Kualitas premium nggawe dheweke kuat lan finish ireng nggawe ruang tamu sampeyan elegan lan cocog karo apa wae sing bakal ana.
    • Ukuran: 6 "L, 8" L.10 "L.12" L, 18 "L utawa khusus.
    • Logo: Logo khusus kasedhiya.
    • Werna: Warna ireng utawa Khusus.
    • Kemasan: Kemasan aman, kemasan kothak coklat, kemasan kothak warna utawa kemasan Khusus.
    • Sample wektu: 5-7 dina.
    • Wektu produksi: Biasane 15-20 dina. Wektu produksi bisa dirundingake.
    • Pengiriman: liwat udara, segara lan sepur.
    • Port FOB: pelabuhan Guangzhou / pelabuhan Shenzhen.
    • Ketentuan pembayaran: TT / Paypal / Western Union utawa negosiasi istilah pembayaran.
    • Rampung: Wêdakakêna ditutupi matte ireng awet.
    • Gampang dipasang: kalebu hardware Instalasi, gampang dipasang tanduran, kranjang kembang lan dekorasi taman liyane kanthi bantuan krenjang tanduran iki.
    • Dekorasi omah: Tambah tampilan apik ing omah utawa kebon kanthi krenjang tanduran wesi sing dirancang kanggo gulir.
    • Digunakake kanthi wiyar: Cocog kanggo lampu surya sing digantung, wadhah wadhah mason, kranjang kembang samll, rantai udan, omah manuk, dekorasi liburan. Hias omah lan kebon sampeyan, Nambah sentuhan kaendahan vintaj!
    • Aksesoris sing apik kanggo ruang tamu, kamar mandi, kamar turu, dalan mlebu, teras, teras, kebon, pager dek kayu ing mburi omah ing ruangan njobo ruangan liyane.
    • Kurung tanduran sing kenceng: Kurung digawe saka wesi cor tahan lama, bubuk ditutupi bubuk ireng kanggo tahan karat sing unggul, nambah sentuhan keanggunan ing yard apa wae.
    • OEM & ODM: Kita nggawe kabeh produk logam sing disesuaikan. Kita duwe tim desain profesional sing bisa nggawe desain miturut ide para pelanggan. Coba wenehake yen sampeyan duwe ide. Kita bakal nggawe pikiran sampeyan kayektenan.
  • Moon&Cat metal bracket for hanging plant,lantern,birdhouse,wind chime.

    Kurung logam Bulan & Kucing kanggo tanduran gantung, lentera, omah manuk, jeruk angin.

    Detail Produk:

    l CAT & Bulan desain krenjang logam kanggo nggantung lantern, tanduran, omah manuk lime angin lsp.

    l Kualitas Ngyakinake: Bahan wesi tempa tangan kanthi kriya digawe apik kanggo karat-bukti lan kuat. Ora bakal cet, lan tahan erosi udan, salju lan sunar srengenge.

    l Multi-Tujuan: Cantik omah utawa kebon kanthi nggantungake pakan manuk, lentera, tandur, pot kembang, dekorasi liburan, lampu senar, lonceng angin, ornamen, lan liya-liyane!

    l Bahan: baja karbon

    l Ukuran: 6 "L, 8" L.10 "L.12" L, 18 "L utawa khusus.

    l Rampung: Bubuk dilapisi ireng matte awet.

    l Logo: Logo khusus kasedhiya.

    l Warna: Warna ireng utawa Khusus.

    l Kemasan: Kemasan aman, kemasan kothak coklat, kemasan kothak warna utawa kemasan Khusus.

    l Wektu conto: 5-7 dina.

    l Wektu produksi: Biasane 15-20 dina. Wektu produksi bisa dirundingake.

    l Pengiriman: liwat udara, segara lan sepur.

    l FOB port: port Guangzhou / port Shenzhen.

    l Ketentuan pembayaran: TT / Paypal / Western Union utawa negosiasi istilah pembayaran.

    l Gampang dipasang: Kasedhiya sekrup lan jangkar sing dipasang. Gantungan tandur cocog kanggo dipasang pager kayu, tiang geladak, utawa uga tembok njero ruangan. Tips mlengkung mbantu ngamanake obyek.

    l Gaya: krenjang tanduran lurus minimalis nawakake tampilan tradisional sing apik. Rampung putih utawa ireng kanthi apik nglengkapi apa wae sing ana gandhengane, nambah keanggunan lan kaendahan ing omah utawa kebon sampeyan. Sekrup putih / ireng sing cocog njaga tampilan sing rapi lan ramping.

    l Sawise Jual Layanan: Yen sampeyan duwe pitakon karo produk, mangga hubungi sampeyan. Kita bakal ngladeni sampeyan kanthi tulus. Lan kita ngarepake sampeyan bakal duwe pengalaman blanja sing nyenengake ing toko.

    l OEM & ODM: Kita nggawe kabeh produk logam sing disesuaikan. Kita duwe tim desain profesional sing bisa nggawe desain miturut ide para pelanggan. Coba wenehake yen sampeyan duwe ide. Kita bakal nggawe pikiran sampeyan kayektenan.

    l Babagan kita: Profesi kita yaiku LASER CUTTING. Kita nggawe produk logam apa wae. SHENGRUI nyedhiyakake produk standar dhuwur lan layanan purna jual sing efisien. Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk, hubungi kami. Kita bakal menehi solusi kanthi cepet.

  • Butterfly plant bracket Metal plant hanger

    Tanduran kupu-kupu krenjang Hanger tanduran logam

    Detail Produk:

    • Ukuran: 6 "L, 8" L, 10 "L, 12" L, 18 "L utawa Ukuran khusus.
    • Bahan: Baja kualitas apik
    • Logo: Logo khusus kasedhiya.
    • Werna: Warna ireng utawa Khusus.
    • Kemasan: Kemasan aman, kemasan kothak coklat, kemasan kothak warna utawa kemasan Khusus.
    • Sample wektu: 5-7 dina.
    • Wektu produksi: Biasane 15-20 dina. Wektu produksi bisa dirundingake.
    • Pengiriman: liwat udara, segara lan sepur.
    • Port FOB: pelabuhan Guangzhou / pelabuhan Shenzhen.
    • Ketentuan pembayaran: TT / Paypal / Western Union utawa negosiasi istilah pembayaran.
    • Gampang dipasang: Saben braket dilengkapi sekrup lan jangkar sing dipasang. Sekrup logam bisa nyakot kayu utawa tembok kanthi cepet lan gampang, mula golek permukaan sing rata lan sampeyan bisa miwiti rencana dekorasi.
    • Multi-tujuan: Cocog kanggo lampu surya sing digantung, wadhah wadhah mason, kranjang kembang cilik, rantai wain, omah manuk, lan dekorasi liburan. Hias omah lan kebon sampeyan, nambah sentuhan kaendahan vintage!
    • Aksesoris sing apik kanggo ruang tamu, kamar mandi, kamar turu, dalan mlebu, teras, teras, kebon, pagar dek kayu ing mburi omah lan papan njobo ruangan liyane.
    • OEM & ODM: Kita nggawe kabeh produk logam sing disesuaikan. Kita duwe tim desain profesional sing bisa nggawe desain miturut ide para pelanggan. Coba wenehake yen sampeyan duwe ide. Kita bakal nggawe pikiran sampeyan kayektenan.
    • Babagan kita: Profesi kita yaiku LASER CUTTING. Kita nggawe produk logam apa wae. SHENGRUI nyedhiyakake produk standar dhuwur lan layanan purna jual sing efisien. Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk, hubungi kami. Kita bakal menehi solusi kanthi cepet.
  • BIRD shaped metal plant hanger Lantern holder Birdhouse rack

    Gantungan tanduran logam bentuk BIRD rak-rak Birdhouse

    Desain braket logam BIRD kanggo lantern sing digantung, tanduran, omah manuk,lime angin lsp.
    Bahan: Kurung logam Burung sing digantung iki digawe saka baja berkualitas tinggi lan dilapisi bubuk ireng. Dheweke anti karat lan dawane umur lawase. Kualitas premium nggawe dheweke kuat lan finish ireng nggawe ruang tamu sampeyan elegan lan cocog karo apa wae sing bakal ana.