Mangkuk & Panganan

  • Luxury freestanding dog feeding bowl

    Mangkuk panganan segawon mewah paling mewah

    Detail Produk:

    Bahan produk iki yaiku baja Karbon / Baja tahan karat
    Proses sing digunakake yaiku Laser Cut
    Kanggo ukuran, kita duwe ukuran biasa lan nampani ukuran sing disesuaikan
    Desain lan logo khusus uga kasedhiya
    Kanggo Kemasan, kita nggunakake kothak coklat utawa kothak warna kaya sing sampeyan pilih. 

    Trep kanggo mangan panganan kanggo macem-macem ukuran segawon lan kucing. Ora prelu tuku macem-macem feeder mangkuk ingon-ingon kanthi beda maneh.

    Loro Mangkuk Anjing: Ana 2 mangkok stainless steel sing bisa dicopot, gampang dicuci & nggawa pilihan sing gampang dipangan kanggo segawon lan diombe sekaligus. sampeyan ora prelu mudhun ing tangan lan dhengkul kanggo ngresiki area pakan.

    Lingkungan Panganan sing Sempurna: Mangkuk stainless steel sing ditanggepi, nyedhiyakake lingkungan panganan sing resik. Pelat asu sing dibesarkan iki bisa ningkatake gerakan panganan, wiwit tutuk nganti weteng, lan dhuwur sing nyenengake nyuda tekanan gulu segawon nalika mangan.

    Suwene: Bahan stainless steel luwih awet lan kuat tinimbang bahan liyane kayata pring, awet bisa digunakake.

  • Non slip dog feeding bowl

    Mangkok panganan segawon sing ora slip

    Detail Produk:

    Bahan produk iki yaiku baja Karbon / Baja tahan karat
    Proses sing digunakake yaiku Laser Cut
    Kanggo ukuran, kita duwe ukuran biasa lan nampani ukuran sing disesuaikan
    Desain lan logo khusus uga kasedhiya
    Kanggo Kemasan, kita nggunakake kothak coklat utawa kothak warna kaya sing sampeyan pilih.

    Mangkok segawon sing diangkat ora mung bisa nyedhiyakake lingkungan panganan sing resik lan aman kanggo pet, nanging uga luwih bisa ngindhari polusi panganan pet. Mangkuk segawon gedhe uga bisa mbantu segawon ngganti tekanan sendhi lan balung, sing cocog banget kanggo asu diwasa.

    Mangkok segawon sing diangkat bisa nyedhiyakake lingkungan panganan sing resik lan aman kanggo kewan ingon-ingon, sing bisa nyegah polusi panganan ingon-ingon, lan mangkok asu sing diangkat bisa mbantu anjing ngganti tekanan sendhi lan balung, sing cocog banget kanggo asu sing diwasa.

  • Stainless steel cute raised dog feeding bowl

    Mangkuk pakan asu sing digawe saka stainless steel

    Detail Produk:

    Bahan produk iki yaiku baja Karbon / Baja tahan karat
    Proses sing digunakake yaiku Laser Cut
    Kanggo ukuran, kita duwe ukuran biasa lan nampani ukuran sing disesuaikan
    Desain lan logo khusus uga kasedhiya
    Kanggo Kemasan, kita nggunakake kothak coklat utawa kothak warna kaya sing sampeyan pilih.

    • Desain elegan nyedhiyakake dekorasi omah sing apik kanggo sampeyan
    • Dhuwur wesi sing luwih dhuwur, ora saring gulu ingon-ingon nalika mangan
    • Dokter hewan nyaranake mangkuk stainless steel berkualitas tinggi, gampang resik, nolak bakteri
    • Cocog kanggo segawon lan kucing cilik
  • luxury raised dog feeding bowl slow feeder water bowl stand(A)

    kemewahan mangan asu mangkok mangkok banyu feeder alon-alon (A)

    Bahan produk iki yaiku baja Karbon / Baja tahan karat