Rak tembok RUMAH hiasan

Katrangan singkat:

Detail Produk:

Bahan: tabung baja berkualitas tinggi.

Rampung: Satin, ireng, putih lsp.

Ukuran: 30 x 30 x 10cm
Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak. 12 pcs / karton. Nampa paket kothak hadiah sing disesuaikan.

Desain rak modern lan modern kanggo pawon lan jedhing.

Sambutan desain khusus


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:
Bahan: tabung baja berkualitas tinggi.
Rampung: Satin, ireng, putih lsp.
Ukuran: 30 x 30 x 10cm
Paket: 1 pc / kantong plastik / kothak. 12 pcs / karton. Nampa paket kothak hadiah sing disesuaikan.
Desain rak modern lan modern kanggo pawon lan jedhing.
Sambutan desain khusus








  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita