Pesenan buku logam

  • Tree of life Metal bookends

    Wit-witan Bookends logam

    Detail Produk:

    •  Bahan: Baja berkualitas tinggi. Kabeh konstruksi logam nggawe buku dekorasi pungkasan awet lan awet kanggo nyekel buku gedhe lan abot; lumahing ditutupi bubuk iku alus lan anti karat.
    • Werna sing kasedhiya: Bubuk tahan lama ditutupi warna ireng, putih, jambon, biru, kuning, lsp.
    • Ukuran: 6 ”L x 5 x D x 6.7” H utawa disesuaikan ukuran.
    •  Logo: Logo khusus kasedhiya.
    • Panggunaan: ngatur buku, hadiah sing apik kanggo dhewe utawa bookworms.
    •  Kemasan: Kemasan aman, kemasan kothak coklat, kemasan kothak warna utawa kemasan Khusus.
    •  Sample wektu: 5-7 dina.
    •  Wektu produksi: Biasane 15-20 dina. Wektu produksi bisa dirundingake.
    •  Pengiriman: liwat udara, segara lan sepur.
    •  Port FOB: pelabuhan Guangzhou / pelabuhan Shenzhen.
    • Ketentuan pembayaran: TT / Paypal / Western Union utawa negosiasi istilah pembayaran.
    •  Cat Anti-statis Premium & Ujung Bunder: Permukaan cat berkualitas tinggi sing lancar lan rata lan pinggir bunder priksa manawa rak utawa buku sampeyan ora entuk goresan utawa tandha scuff.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

  • Decorative BIRD Metal bookends

    Dekoratif Metal BIRD Dekorasi

    Detail Produk:

    Desain: Pesenan logam hiasan.

    Bahan: Baja berkualitas tinggi, kuat, kuat. Kanthi bantalan anti slip ing sisih ngisor.

    Ukuran: 5 "L x 5 x D x 7" H. utawa khusus.

    Rampung: Bubuk tahan lama ditutupi warna ireng, putih, jambon, biru, kuning lsp.

    Paket: 1 set / kothak, 24 set / karton. Nampa paket kothak hadiah sing disesuaikan.

    Dianggo: Desain apik kanggo nyekel buku, CD dll.

    Sambutan desain OEM & ODM.15 + taun pengalaman lan tim profesional bakal nyedhiyani solusi lengkap kanggo kabeh jinis barang dekorasi logam lembaran.

  • Decorative Metal bookends

    Pesenan logam Hiasan

    Detail Produk:

    Desain: Bookend logam dekorasi.

    Bahan: Baja berkualitas tinggi, kuat, kuat. Kanthi bantalan anti slip ing sisih ngisor.

    Ukuran: 4,7 "L x 3,7 x D x 6" H. utawa khusus.

    Rampung: Bubuk tahan lama ditutupi warna ireng, putih, jambon, biru, kuning lsp.

    Paket: 1 set / kothak, 24 set / karton. Nampa paket kothak hadiah sing disesuaikan.

    Dianggo: Desain apik kanggo nyekel buku, CD dll.

    Sambutan desain OEM & ODM.15 + taun pengalaman lan tim profesional bakal nyedhiyani solusi lengkap kanggo kabeh jinis barang dekorasi logam lembaran.

  •  Floating Metal Bookshelf 

     Rak Buku Logam Ngambang 

    Detail Produk:

    Desain: Tembok sing ora bisa dipasang dipasang ing tembok.

    Ukuran: 5 "L x 6" D x 2.5 "H. Digawe saka baja tugas abot, kuwat banget & kuat, Tahan 10kgs +.

    Rampung: Werna ditutupi bubuk. Warna putih, biru, jambon, abu-abu, lsp.

    Paket: 2 pcs / 3 pcs / 4 pcs minangka sak pesawat ing kothak. Gumantung saka sarat.

    Dianggo: Nyekel buku ing tembok.

    Sambutan desain OEM & ODM.15 + taun pengalaman lan tim profesional bakal nyedhiyani solusi lengkap kanggo kabeh jinis barang dekorasi logam lembaran.

  • Decorative TREE bookends

    Pesenan buku TREE dekorasi

    Detail Produk:

    Desain: Desain bookmark TREE Klasik. Kanthi elemen dekorasi sing kuat.

    Bahan: Baja berkualitas tinggi, kuat, kuat. Kanthi bantalan anti slip ing sisih ngisor.

    Ukuran: 4,7 "L x 3,7 x D x 7" H.

    Rampung: Wêdakakêna ditutupi matte ireng.

    Paket: 1 set / kothak, 24 set / karton. Nampa paket kothak hadiah sing disesuaikan.

    Dianggo: Desain apik kanggo nyekel buku, CD dll.

    Sambutan desain OEM & ODM.15 + taun pengalaman lan tim profesional bakal nyedhiyani solusi lengkap kanggo kabeh jinis barang dekorasi logam lembaran.

  • Tree of life Metal bookends

    Wit-witan Bookends logam

    Bahan: Baja berkualitas tinggi. Kabeh konstruksi logam nggawe buku dekorasi pungkasan awet lan awet kanggo nyekel buku gedhe lan abot; lumahing ditutupi bubuk iku alus lan anti karat.